Transparent
Inloggen
Sluiten

'sc Heerenveen meldt zich bij Ajax voor huur van Vaclav Cerny'

26 januari 2019 17:21 - Algemeen Dagblad

Vaclav Cerny kan het seizoen afmaken op huurbasis bij sc Heerenveen. Het Algemeen Dagblad weet te melden dat de Friezen zich bij Ajax hebben gemeld om de Tsjech te huren voor de rest van het seizoen. Cerny zou de opvolger moeten worden van Arbër Zeneli, die deze week een contract tekende bij Stade Reims. Ajax heeft het verzoek van sc Heerenveen in beraad genomen.

Cerny zou in Friesland weer wedstrijdritme kunnen opdoen, nadat hij bijna een jaar uit de roulatie was met een knieblessure. Dit seizoen kwam de aanvaller in het eerste elftal alleen in actie in de TOTO KNVB Beker. Ook speelde hij twaalf wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

cerny heerenveen vaclav huur arber beraad friesland jong knvb reims stade tsjech wedstrijdritme zeneli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Prima club voor Cerny. Goed voor hem om regelmatig aan spelen toe te komen.
+2/-0

5 jaar geleden
Kan me voorstellen dat Cerny twijfelt.
Cerny is ook een andere speler als Zeneli en het Heerenveen spel ook.
Als Heerveen het spel van Cerny wil en niet van Zeneli dan is het voor Cerny een mooie gelegenheid zich daar in de kijker te spelen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos