Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax halve-finalist na winst op Heerenveen: 3-1

24 januari 2019 22:37

Ajax heeft zich vanavond gemakkelijk ontdaan van SC Heerenveen in de kwartfinale van de KNVB Beker. De Amsterdammers kwamen al na 3 minuten op voorsprong tegen de Friezen en kwamen dit keer totaal niet meer in de problemen. Nog voor rust was het 3-0 in de Arena, in de wedstrijd die zonder VAR werd gespeeld in verband met technische problemen. De monitor langs het veld werkte niet. Uiteindelijk werd het 3-1.

De eerste treffer van Ajax kwam op naam van Mazraoui, die een voorzet van Kristensen mocht binnenlopen. Na enkele andere mogelijkheden was het Donny van de Beek die de score verdubbelde. Van de Beek raakte de bal per ongeluk met de hand en had daar voordeel bij, maar bij gebrek aan een VAR of een constatering door de scheidsrechter kon de treffer doorgaan. Dezelfde Van de Beek maakte nog voor rust ook de derde goal, nadat de geblesseerde Mazraoui het veld had moeten verlaten.

Na rust ontspon zich een vrij saaie wedstrijd. Vlak voor het eind van de wedstrijd deed SC Heerenveen nog iets terug via Van Amersfoort en kregen de bezoekers zelfs nog een strafschop. Deze werd echter gestopt door Onana, die daarvoor al op handen gedragen werd door de toeschouwers.




Tags

heerenveen beek mazraoui var amersfoort arena binnenlopen constatering knvb kristensen monitor onana ongeluk ontdaan ontspon saaie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal