Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain meldt zich nu bij Ajax voor Matthijs de Ligt'

24 januari 2019 07:13 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat Paris Saint-Germain zich nu bij Ajax heeft gemeld voor Matthijs de Ligt. De verdediger van Ajax wordt gezien als de ideale opvolger van Thiago Silva, die bezig is aan zijn laatste maanden bij de Franse kampioen. Daarnaast informeerde het ook direct naar de beschikbaarheid van Donny van de Beek.

Naast PSG hebben ook Barcelona, Bayern München, Manchester City en Juventus al eerder belangstelling getoond voor de aanvoerder van Ajax. Volgens De Telegraaf hebben PSG en Juventus de beste papieren om De Ligt komende zomer over te nemen. De verdediger wil bij een transfer wekelijks aan spelen toekomen. Iets wat bij Juventus een stuk moeilijker lijkt met onder meer Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Daniele Rugani in de verdediging.

Meer op De Telegraaf




Tags

juventus psg telegraaf barcelona bayern beek beschikbaarheid bonucci chiellini daniele informeerde leonardo rugani silva thiago toekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht