Transparent
Inloggen
Sluiten

'Matthijs de Ligt bovenaan wensenlijstje Manchester City'

23 januari 2019 07:45 - VI.nl

Waar Frenkie de Jong op weg lijkt naar Barcelona begint de strijd om Matthijs de Ligt ook los te barsten. Volgens Voetbal International is Manchester City de belangrijkste gegadigde om de aanvoerder van Ajax komende zomer over te nemen. Hij staat bovenaan het lijstje van de kampioen van Engeland.

Naast Manchester City zijn ook Bayern München, Barcelona, Juventus, Liverpool en Paris Saint-Germain nadrukkelijk geïnteresseerd in De Ligt. Volgens VI is het niet meer de vraag of Matthijs de Ligt komende zomer vertrekt bij Ajax, maar waarheen hij gaat vertrekken.

Meer op VI.nl




Tags

barcelona wensenlijstje barsten bayern engeland gegadigde jong juventus liverpool waarheen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Een tip Mathijs "Samen met Frenkie naar Barcelona"
+0/-1

5 jaar geleden
Het zou fantastisch zijn als Matthijs een duo kan vormen met Virgil van Dijk. Ik denk dat ze daar beide sterker van worden en dat ons Oranje er ook beter van wordt.
+2/-0

5 jaar geleden
90 voor Frenkie 70 voor de Ligt, 40 voor Ziyech 25 voor Onana. Nou mag Overmars wel een pakhuis bouwen naast de Arena. Jammer dat deze jongens niet blijven maarja dat is een utopie.
+4/-0

5 jaar geleden
Toch is het ergens jammer want het kapitaal hoort op het veld te staan.
Dus het wordt volgend seizoen weer uithuilen en opnieuw beginnen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Dat is het toch ieder seizoen Rubio. Zwaar klo vind ik. Laat hem dan maar ook naar Barcelona gaan dan blijft de samenwerking tussen die twee gestaag doorgaan, dus goed voor het Nederlands elftal.
+1/-0

5 jaar geleden
De Ligt moet naar een voetballend dominerende ploeg.
Niet naar een counterpleog of defensief ingesteld team.
+2/-0

5 jaar geleden
Een tip voor onze speler de Ligt. Blijf nog bij Ajax. Wordt eerst een legend bij ons. Want sorrr Mathhijs dat ben je nog niet. Dat zijn Cruijf, van Basten, Hulshof, Overmars, De Boertjes, Litmanen, Vertonghen en Suarez. Jij bent nog geen Ajax legend, je hebt nog niets gewonnen bij ons club. Legends winnen prijzen. Blijf Matthijs, je bent nog zo jong. Je kan altijd nog weg. geniet van je vrienden, je aanvoerderschap, de club en win eerst prijzen!
+1/-0

5 jaar geleden
Trots op het feit dat een Ajax speler zoveel geld opbrengt. Treurig ben ik omdat we zulke spelers niet vast kunnen houden en voor hoofdprijzen kunnen ballen. Weer geen kampioen dit seizoen en volgend jaar dus ook niet, wel 500 miljoen op de bank, wat we niet uit kunnen geven omdat de top geen interesse heeft in de Nederlandse competitie..
Volgend jaar weer euroleague?
+1/-0

5 jaar geleden
Een moeilijke positie voor Mathijs zolang hij niet is vastgelegd door een club die bereid is een hoop geld voor hem te betalen. Iedere misstap gaat dan geld kosten Daarom Mathijs de fans zullen jou tot het eind steunen en dat jij kan vertrekken met de beker en het kampioenschap.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid