Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag sluit komst nieuwe keeper niet uit: 'Ajax altijd alert op transfermarkt'

21 januari 2019 02:02 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf wilde Erik ten Hag niet uitsluiten dat Ajax deze transferperiode nog een nieuwe keeper gaat halen toen hem dat gevraagd werd. "Daar ga ik geen uitspraak over doen", aldus Ten Hag. "Ajax is altijd alert op de transfermarkt. Maar deze selectie is sterk genoeg om kampioen te worden."

Ten Hag is echter niet bang om Lamprou op te moeten stellen als het nodig is. "Ik heb er vertrouwen in als hij die wedstrijden zou moeten spelen", zo gaf hij aan.




Tags

hag lamprou telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Frotnek (geschorst)
5 jaar geleden
Hahahahahahaha wat een beleid. Straks 50 selectieleden. Kunnen er 20 op de brandstapel. Kampioen reageren die Overmars.
+2/-2

5 jaar geleden
Niet alleen een nieuwe doelman, ook een vleugelspeler. Het wordt te voorspelbaar. Zeker Ziyech. Altijd hetzelfde, nooit de bal eens in een keer spelen. Altijd een actie willen maken. Speelt zijn eigen wedstrijd.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Idd, er gaat vaak ontzettend veel fout bij Ziyech die voornamelijk met zichzelf bezig is. Maar dat valt nauwelijks aan hem af te lezen, zo onverstoorbaar komt hij over. Maar met Lamprou, de nauwelijks wedstrijdfit zijnde Sinkgraven en de gisteren beroerd spelende Blind heb/had je natuurlijk meer pijnpunten in het elftal. in een elftal dat het in de 2e helft bovendien wel wat al te gemachtzuchtig opnam tegen een ploeg die in het 1e bedrijf nauwelijks noemenswaardige tegenstand bood. Duur en totaal onnodig puntverlies helaas!
+1/-0

 
5 jaar geleden
Die vleugelspeler hebben we, Neres.
Hij was de beste van het veld uit tegen Bayern en sinds die wedstrijd staat hij reserve(?).
En met voorspelbaar sla je de spijker op zijn kop.
Ik vind Neres de minst voorspelbare aanvaller.
Zyech is en blijft een middenvelder.
Er gaat dan wel veel fout maar direct of indirect verovert hij veel ballen en heeft mooie diepte passes maar daar heb je dan weer een diepgaande speler voor nodig, Neres.
+1/-0

5 jaar geleden
Waar is dat vertrouwen dan op gebaseerd?
Dat ie het op de training zo goed doet?
Ik heb er helemaal geen vertrouwen in na wat ik gezien heb.
Maar ja, wat dat betreft is Lamprou in goed gezelschap want Ten Hag heb ik ook geen vertrouwen meer in.
5 punten weg gegeven door tactische blunders van deze eigenwijze tukker.
+2/-1

5 jaar geleden
Sinan Bolat (Antwerp), stabiel, speelt vooruit, valse libero, 30. Kan nog jaren mee tot er een jong talent de fakkel overneemt. Vreemd dat Overmars deze kerel nooit zag, is zo typisch Ajax. Ik denk dat hij wel voor Ajax wil spelen en Europees wil schitteren.
Onana kan best wel eens lang geblesseerd zijn.
+1/-0

5 jaar geleden
Natuurlijk is het balen, het is drie keer eerder gebeurd dat Ajax de kop positie kon overnemen maar naliet. Niet alleen de keeper maar ook de andere spelers hebben gefaald. Ik blijf vertrouwen houden in Ten Hag tot het tegendeel bewezen is. Ajax fan bent je ook als het even niet goed gaat.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos