Transparent
Inloggen
Sluiten

Kostas Lamprou: 'Ik vind het geen strafschop voor Heerenveen'

20 januari 2019 19:34

In gesprek met Fox Sports gaf Kostas Lamprou aan dat het voor hem niet helemaal goed was dat hij pas vlak voor de wedstrijd hoorde dat hij ging spelen. "Ik hoorde het pas in de laatste vijf minuten van het warmlopen. Het is natuurlijk niet de ideale voorbereiding, maar het is nu eenmaal zo. André is de eerste keeper en wilde er alles uithalen, maar dat is niet gelukt. Ik zou het liever op tijd horen dat ik zou gaan spelen, maar ja", aldus Lamprou.

De doelman kreeg de vraag aan welke goals hijzelf iets had kunnen doen. "Ik denk dat ik bij de derde goal iets meer had kunnen doen. Ik was niet op tijd stil. Daar kan ik het mezelf kwalijk nemen en had ik de bal misschien tegen kunnen houden", zo gaf hij aan. "Ik heb zelf nog niets terug gezien, maar bij de 4-4 is die bal uitdraaiend. Hij gaat over twee spelers van ons en daalt opeens heel erg. Buiten dat staat Nous voor me met een speler en zij lopen naar de eerste paal. Zoals ik het in mijn hoofd heb, heb ik daar niet de tijd om te komen. Wij staan daar niet goed te verdedigen. Hij valt dan laag en hij gaat erin. Dat mag niet gebeuren."

Lamprou vond niet dat Heerenveen recht had op een penalty toen hij de beelden terug zag. "Natuurlijk ben ik te laat en raak ik hem, maar hij kan niks met de bal doen", zei hij daarover. "Het is heel goed dat de VAR er tegenwoordig is, maar het lijkt wel alsof je geen contact meer mag maken met elkaar. Het beste was natuurlijk als ik de bal klemvast had, dan praat niemand er over. Nu is er contact in de vijf meter. Ik wil hem blokken. Hij komt als eerst, maar de bal springt vijf meter van hem af. Het is niet dat hij door mij niet kan scoren. De bal gaat niet eens naar het doel. Daarom vind ik het geen strafschop. Maar ik kan me voorstellen dat anderen het wel een penalty vinden."




Tags

lamprou heerenveen kostas blokken daalt fox klemvast nous springt uitdraaiend uithalen var warmlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos