Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frenkie de Jong wil deal met Paris Saint-Germain afronden'

19 januari 2019 08:29 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat het management van Frenkie de Jong vrijdag opnieuw urenlang heeft onderhandeld met Paris Saint-Germain. De middenvelder van Ajax heeft zijn management opdracht gegeven om de deal met de Franse kampioen rond te maken. Zowel Ajax als De Jong zelf wil de transfer voor 31 januari afgerond hebben met ingaan van volgend seizoen.

Op moment als de transfer is afgerond, kan De Jong zich weer volledig focussen op zijn spel bij Ajax. Hij wil graag afscheid nemen met de landstitel, de TOTO KNVB Beker en een succesvolle campagne in de Champions League.

Het Spaanse El Mundo Deportivo meldt daarbij dat een zware delegatie van Barcelona donderdag naar Amsterdam gekomen was om De Jong toch te overtuigen te kiezen voor de Spaanse kampioen. Onder meer voorzitter Josep Maria Bartomeu en sportief directeur Eric Abidal hadden het vliegtuig naar Amsterdam gekomen. Zij zouden nu echter ook het gevoel hebben dat De Jong zijn beslissing al genomen heeft en voor PSG kiest.

Meer op De Telegraaf




Tags

jong afronden abidal barcelona bartomeu campagne delegatie deportivo josep knvb landstitel maria mundo psg telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Deze berichten en roddels beginnen zwaar irritant te worden. Gaat om een voetballer niet om wereldvrede of om een kernenergie plan.
+2/-0

5 jaar geleden
Telegraaf bla bla bla bla
De geloofwaardigheid van de Te3egraaf alleen al wat de nieuwsgaring omtrent Frenkie de Jong betreft is 0.0% gezien de afgelopen tijd.
+2/-0

5 jaar geleden
Inderdaad kunnen we kappen met Frenkie de Jong transfer nieuws ? Boeit niet totdat het Mei is.

En tja PSG, leuke competitie hoor, ieder weekend met 9-0 winnen. En dan klagen dat de Eredivisie een Mickey Mouse competitie is.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Inderdaad, lees nu weer dat hij toch voor Barcelona gaat kiezen. Morgen misschien toch manchester city. Etcetera etcetera.
+0/-0

5 jaar geleden
Na vanavond is zijn prijs waarschijnlijk gezakt
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos