Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'David Neres blijft sowieso tot het einde van het seizoen'

17 januari 2019 08:22 - Telegraaf.nl

In gesprek met De Telegraaf geeft directeur voetbalzaken Marc Overmars aan dat David Neres niet mag vertrekken uit Amsterdam. "Neres blijft nu wel, ja. Sowieso tot het einde van het seizoen", aldus Overmars.

De Braziliaanse vleugelaanvaller kon de overstap maken naar het Chinese Guanghzou Evergrande. De Chinezen brachten zelfs een bod uit van 43 miljoen euro. Omdat het Ajax echter niet lukte om Diego Lainez naar Amsterdam te halen, mag Neres nu ook niet vertrekken.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

neres overmars chinezen diego evergrande guanghzou lainez telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dat is heel goed nieuws op de inmiddels niet zo nuchtere maag. Goed bezig, Marc!
+5/-0

5 jaar geleden
Jammer voor Neres, had hem (tijdelijk) de duurste transfer van Ajax gemaakt,toch?
+2/-0

5 jaar geleden
We hebben hem hard nodig en komende zomer brengt hij nog genoeg op.
+2/-0

5 jaar geleden
Gelukkig dat hij is gebleven.
Dit is beleid en vooruitkijken.
Aan het eind van het seizoen als Ziyech hoogstwaarschijnlijk weg gaat kan Neres meteen zijn plaats innemen. Daarbij heeft hij ook kwaliteiten om achter de spits te spelen. Vind Neres zelfs in potentie beter als Ziyech. Neres is nu al goed en wordt alleen nog maar beter.
+7/-1

5 jaar geleden
Zodra Ajax een alternatief heeft , Marc werkt er koortsachtig aan, dan gaat hij! Ik verwacht dat 1.2.2019 Neres dagelijks chinees gaat halen!
+1/-0

5 jaar geleden
I.t.t de meesten vind ik het een slecht idee Neres te houden. Je krijgt een zak met geld waarvan je er, als je de helft daarvan herinvesteert in een nieuwe vleugelspeler, kwalitatief niet op achteruit gaat. En ja, we hebben geld genoeg. Maar als Lainez was gekomen had Neres ook mogen vertrekken. Mij maakt niemand wijs dat er elders geen prima en haalbare vleugelspeler te halen is.
43 Miljoen voor Neres is de jackpot.
Het feit dat Neres in China een enorm salaris kan opstrijken moet je ook niet buiten achting laten.
+1/-2

5 jaar geleden
Neres is dit seizoen iets minder dan vorig seizoen. Als hij dat niveau weer weet op te pikken kan je hem altijd later nog voor zo'n bedrag verkopen. Nu hebben we hem nog hard nodig de 2e seizoenshelft. Na de zomer kan het er voor hem weer heel anders uitzien als bijvoorbeeld Ziyech weggaat
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal