Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Maximilian Wöber afgerond onder andere transferconstructie

16 januari 2019 20:38 - Ajax.nl

De transfer van Maximilian Wöber naar Sevilla is afgerond. Dat heeft Ajax zelf bekend gemaakt via de officiële website. Beide clubs zijn wel een andere transferconstructie overeen gekomen. De verdediger zal eerst voor een half jaar worden gehuurd door de Spanjaarden en dan alsnog definitief naar Sevilla vertrekken voor 10,5 miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 11 miljoen euro.

Meer op Ajax.nl




Tags

maximilian transferconstructie wober sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Vind ik jammer. Weinig winst op een nuttige speler. Was vooral in grote wedstrijden meestal wel goed bezig. Beetje pech gehad maar stond er de laatste tijd gewoon als hij er moest staan. Dat moet je nog afwachten van Magalan. Hoop voor hem een betere tijd. En nu een mooie competitie natuurlijk met ook nog beter weer :-)
+1/-0

5 jaar geleden
Als een leek wil ik toch een opmerking maken over deze transfer van Wober.Er is huur en recht van koop, maar hoe gaat het als wober in dat halfjaar iets oploopt bv een blessure ,gaat dan de transfer niet door?
+1/-0

5 jaar geleden
Wöber was een geode speler voor het centrum.
Helaas ook als back laten spelen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos