Transparent
Inloggen
Sluiten

Danny Blind: 'Je moet geen speler laten gaan die je denkt nodig te hebben om succesvol te zijn'

13 januari 2019 15:13 - Ziggo Sport

Danny Blind reageerde in gesprek met Ziggo Sport op de transfergeruchten die momenteel gonzen in Amsterdam. David Neres lijkt gewoon bij Ajax te blijven nu Diego Lainez niet gehaald werd. "De insteek is altijd geweest om de spelers in huis te houden waarmee je denkt succesvol te kunnen zijn. Dat er altijd beweging is als je je zo manifesteert zoals Ajax heeft gedaan de eerste seizoenshelft is logisch, maar er is gekozen vanuit Ajax om de ploeg te versterken", aldus Blind. "De bedoeling was ook dat Lainez vanuit Mexico erbij zou komen. Specifiek in de winter al om een langere aanloop te maken, omdat er een verandering is van cultuur en speelwijze. Op moment als je zo'n speler niet kan halen, moet je zeker geen speler weg laten gaan die je denkt nodig te hebben om succesvol te zijn."

Het huidige lid van de raad van commissarissen wil echter niet uitsluiten dat David Neres alsnog zal vertrekken. "Voetbal blijft natuurlijk voetbal. Maar de insteek is om niemand te laten gaan die je puur nodig hebt voor de basis elf en als goede back-up", zo gaf hij aan.

Frenkie de Jong wordt volgens Engelse geruchten nu gelinkt aan een overstap naar Tottenham Hotspur. "Tottenham is een prima club en de Premier League is een geweldige competitie. Maar zolang er geen duidelijkheid komt rondom Frenkie zullen dit soort speculaties altijd aan de orde blijven", zei hij daarover. "Volgens mij staan de kranten in Barcelona nog steeds elke dag vol met of hij wel of niet zal komen. De toekomst zal duidelijkheid moeten creëren."




Tags

blind danny lainez neres tottenham barcelona diego gonzen jong manifesteert mexico speculaties transfergeruchten ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Waarom ik reageer op dit interview heeft de volgende reden, de telegraaf kwam met de suggestie dat het RVC van Ajax waar Dany Blind lid van is altijd nog kan besluiten om Neres toch te verkopen. Het antwoord van het RVC lid Blind was kort en bondig < NEE > Het wordt tijd dat de telegraaf journalisten de hetze
tegen bepaalde Ajax prominenten eens gaan bijleggen, maar ik ben bang dat bij een eerste verlies van Ajax de telegraaf om zich heen slaat en Driesen een vaste plaats bij de snor krijgt.
+6/-0

5 jaar geleden
De Telegraaf sportpagina leeft van Ajax en zorgt tegelijkertijd voor onrust bij Ajax. Sterker nog De Telegraaf heeft alleen nog bestaansrecht omdat ze bij een club als Ajax heerlijk kunnen manipuleren en suggereren.
+6/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal