Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Mateo Cassierra mag vertrekken bij Ajax'

10 januari 2019 07:37 - De Telegraaf

In navolging van Luis Orejuela mag ook Mateo Cassierra vertrekken bij Ajax. Dat weet De Telegraaf te melden. Ajax zou de aanvaller het liefst willen verkopen. Indien het Marc Overmars niet lukt om een club te vinden die de Colombiaanse aanvaller definitief wil overnemen, is aan het eind van de transferperiode ook een verhuur bespreekbaar.

Afgelopen half jaar kwam Cassierra op huurbasis al uit voor FC Groningen, maar dat liep uit op een teleurstelling. In tien wedstrijden wist hij één doelpunt te maken. De Colombiaan kwam in de zomer van 2016 voor 5,5 miljoen euro naar Ajax. In zijn eerste seizoen kwam hij nog 29 wedstrijden in actie over alle competities.

Vorig seizoen kwam hij niet verder dan vijf invalbeurten en kwam hij vooral in actie bij Jong Ajax. Met achttien doelpunten had hij wel een groot aandeel in de titel van de ploeg van Michael Reiziger.




Tags

cassierra mateo bespreekbaar colombiaan groningen jong michael orejuela overmars reiziger telegraaf titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Jammer, komt voor Ajax gewoon tekort helaas. Hopelijk vindt hij een leuke club waar hij goed kan renderen. Bij Groningen viel er sowieso geen eer te behalen, want wat een k*t club is dat geworden.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal