Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax in vergaande onderhandelingen met Sevilla over transfer Wöber'

9 januari 2019 18:42 - Telegraaf.nl

De Telegraaf weet te melden dat Ajax bereid is om mee te werken aan een transfer van Maximilian Wöber. De club is in vergaande onderhandelingen met het Spaanse Sevilla. Door de komst van Lisandro Magallán is Wöber verder gedaald in de pikorde. De Spanjaarden hebben een bod van rond de 14 miljoen euro uitgebracht.

Wöber kwam in de zomer van 2017 van Rapid Wien naar Amsterdam en heeft nog een contract tot de zomer van 2021. Ajax betaalde 7,5 miljoen voor de Oostenrijkse verdediger, dus indien de transfer helemaal rond zou komen, weet het in anderhalf jaar tijd de investering te verdubbelen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

wober sevilla vergaande gedaald magallan maximilian pikorde rapid telegraaf wien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
14 miljoen voor een bankzitter? Ik zou niet twijfelen dan als ik Overmars was
+1/-0

5 jaar geleden
ondertussen ligt er een bod van 43 miljoen voor neres , die zijn we kwijt dan kan de nieuwe op tijd bij sluiten
+1/-0

5 jaar geleden
Sympathieke positieve jongen die zeker nog verder kan groeien. Heeft het imo niet slecht gedaan. Maar wat wil AJAX volgend seizoen? In contact met Vertonghen voor een terugkeer? In dat geval zou ik hem zeker laten gaan. Een jonge speler moet aan het spelen toekomen en als Jan komt zit dat er niet in.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik vind Maxie een prima gast en hij heeft het (een enkel incident daargelaten) goed gedaan bij ons. Maar we hebben Per Schuurs, Magallan, evt. Joël (Blind liever nooit meer centraal) en Maxie zal geen vaste plek hebben in de nabije toekomst. Als hij dan deze move kan maken: geweldig voor die jongen.
Maxie: vielen Dank, guten Erfolg und viel Spass da in Spanien.
Zo.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos