Transparent
Inloggen
Sluiten

Sjaak Swart over bod op David Neres: 'Ik zou als ik Ajax was niet twijfelen'

6 januari 2019 10:03 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf geeft Sjaak Swart aan dat Ajax David Neres moet verkopen na het bod van 30 miljoen euro van Guangzhou Evergrande. "Ik zou als ik Ajax was niet twijfelen", aldus Mister Ajax. "Marc Overmars wil eruit halen wat er in zit, maar als je 30 miljoen kan krijgen, vind ik dat een hoop geld. Je hebt toch andere spelers die op die plek kunnen spelen."

Bryan Roy hoopt juist dat Neres bij Ajax blijft. "Het is een leuke speler en ik hoop dat hij met Ajax kampioen wordt", zo geeft hij aan. "Ik geniet dit seizoen van Ajax en ik zie Neres heel graag spelen, dus ik hoop dat hij blijft. Ik was niet naar China gegaan. Ik hou ook een beetje van het leven."

Glenn Helder durft niet te zeggen of de Braziliaan naar Azië moet vertrekken. "Ze betalen natuurlijk heel veel. Het is bepalend wat hij belangrijk vindt. Als hij geld belangrijk vindt, zal hij het doen. Ik denk dat hij sowieso zijn geld wel pakt. Voor het geld hoeft hij niet naar China", zegt hij daarover. "Iedereen doet dat nu, maar dat doen ze als ze een loopbaan hebben gehad. Dat ze in hun laatste nadagen naar dat soort landen gaan. Ik zou het niet doen als ik hem was. Daar heeft hij teveel kwaliteiten voor."

Meer op De Telegraaf




Tags

neres china azie braziliaan bryan evergrande geniet glenn guangzhou mister nadagen overmars telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Niet eens met Sjakie. Aan het eind van het seizoen is Neres ook nog EUR 30 miljoen waard. Neres kan, zeker gezien het zware programma dat we nog krijgen, wel eens beslissend zijn in de tweede helft van het seizoen.
+6/-0

5 jaar geleden
Als je 30 jaar bent. Dan kan je gaan voor een jaar of 2. Wat heb je daar nu te zoeken?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Geld ophalen niks meer niks minder. Komt uit de sloppenwijken van Brazilië, kan het hem niet kwalijk nemen. Hele familie gelijk financieel gered.
+1/-0

5 jaar geleden
Gelukkig heeft Sjakie het niet voor het zeggen bij Ajax, die zou zijn moer volgens mij nog verkopen aan een Chinese club als het hem 30 miljoen zou opleveren. Nogmaals, selectie intact houden.
+3/-0

5 jaar geleden
Als het aan mij zou liggen zou er helemaal niemand vertrekken deze winterstop. Waarom? Simpel: Ik zie Neres beslissend zijn tegen Real Madrid, PSV, Feyenoord en nog een aantal kleinere clubs. Conclusie: Neres is gewoon te belangrijk om te verkopen. En als supporter kijk ik liever naar Neres dan naar een andere speler mocht Hakim Ziyech niet kunnen spelen.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik snap niet waarom hij dit zegt,Neres is een zeer goede voetballer, altijd onberekenbaar ,super snel en belangrijk.
Wat wilt die Zwart nou, wilt hij nu ook pottengeld hoort op het veld te staan en niet op de bank,Ajax heeft dat nu wel door!
+2/-0

5 jaar geleden
Iedereen lijkt vervangbaar, totdat er op een gegeven moment niemand meer over is...
+2/-0

Valt me tegen van Sjaak. Waarschijnlijk omdat hij een concurrent van Donny is. Ik vind dat Neres absoluut niet verkocht moet worden. We hebben eindelijk een buitenspeler met attractief spel én een hoog rendement. Hij moet veel meer spelen, mijn voorkeur is Neres op links en Tadic op 10. Tadic had de laatste maand overigens ook wel eens plaats kunnen maken voor Neres, zo goed was hij niet in vorm.
+5/-0

5 jaar geleden
Beseft Sjaak wel dat we er financieel zo goed voor staan dat we nee kunnen zeggen tegen 30 miljoen zonder grote gevolgen?
+1/-0

5 jaar geleden
Zou Sjakie toch oud worden en al beetje in de war? Dit had ik echt nog niet verwacht van hem. Tuurlijk nog geen spelers weg doen, eerst kampioen worden. Geen onrust zaaien! Zal nog heel zwaar seizoen worden en zonder Neres lukt het niet.
+1/-0

5 jaar geleden
Sjaak moet hier eens lekker mee stoppen. Wat voor onrust wil je creëren binnen de selectie? Tegen alle anderen zeggen dat ze niet weg mogen en dan Neres zeker wel? Dat wil je echt niet nu!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal