Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ziet in Meritan Shabani opvolger van Frenkie de Jong'

4 januari 2019 23:41 - Bild.de

Ajax wil deze transferperiode Meritan Shabani overnemen van Bayern München. Dat weet het Duitse Bild te melden. De 19-jarige middenvelder zou door Ajax worden gezien als de opvolger voor Frenkie de Jong. Shabani heeft nog een contract in München tot de zomer van 2020.

De middenvelder speelde in de UEFA Youth League mee in beide wedstrijden van Bayern tegen Ajax onder 19 en wist daarin veel indruk te maken. Als invaller kwam hij ook al drie keer in actie in het eerste elftal van de Duitse topclub. Momenteel is hij ook met de A-selectie op trainingskamp in Qatar.

Meer op Bild.de




Tags

shabani jong meritan bayern bild qatar trainingskamp uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Altijd dubbel zoiets. Als het echt een toptalent zal Bayern hem niet willen verkopen en is er voor hem ook geen reden de overstap naar Amsterdam te maken. Als hij wel komt betekent dat toch dat hij waarschijnlijk niet goed genoeg is voor Bayern en dus ook niet van het niveau is waar Ajax naar toe wilt.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Precies! Als we de besten willen zijn, haal je toppers, geen vraagtekens !! Blijkbaar niet goed genoeg voor Fc Hollywood.
+2/-0

5 jaar geleden
Misschien is er een spelers ruil opkomst, dat zou de reden kunnen zijn dat er in Munchen wordt gezocht naar een oplossing voor de Ligt en de Jong. Ik ga nu op de stoel van de telegraaf zitten, maar die zijn kennelijk nog niet zover.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal