Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Lisandro Magallán afgerond, contract getekend tot 2023

2 januari 2019 17:27 - Ajax.nl

Ajax heeft bekend gemaakt dat het overeenstemming heeft bereikt met zowel Boca Juniors als Lisandro Magallán over een transfer van de verdediger. De Argentijn heeft een contract bij Ajax getekend tot de zomer van 2023. Omdat hij ook de beschikking heeft over een Italiaans paspoort is hij direct speelgerechtigd en zal hij tijdens het trainingskamp in Florida aansluiten bij de selectie van Erik ten Hag.

Meer op Ajax.nl




Tags

magallan boca florida hag juniors paspoort trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Volgend jaar het duo Magallan/Blind of toch Schuurs en Blind op links wanneer Nico vetrekt? Vind Nico echt onmisbaar met zijn ontembare passie, nooit laten gaan die jongen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik hoop op het duo Vertonghen/Maggalan, met Blind daarvoor op het middenveld. Wöber en Schuurs als back-up opties voor het centrum.
+3/-0

5 jaar geleden
Welkom bij de mooiste club van Nederland!
+1/-0

5 jaar geleden
Nou, beste Lisandro, welkom bij Ajax en als je de spits van de tegenstander tegenkomt, slopen die handel! Niemand komt er langs bij jou! :-)
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos