Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaj Sierhuis voor anderhalf jaar verhuurd aan FC Groningen

31 december 2018 16:17 - Ajax.nl

Op de officiële website heeft Ajax het nieuws bevestigd dat Kaj Sierhuis naar FC Groningen zal vertrekken. De zelf opgeleide spits zal tot en met de zomer van 2020 op huurbasis uitkomen voor de huidige nummer 15 van de Eredivisie. Sierhuis heeft nog een contract bij Ajax tot 2021.

Sierhuis begon dit seizoen in de basis tegen Heracles Almelo, maar kwam daarna niet meer verder dan een invalbeurt tegen FC Emmen. Ook kwam hij als invaller in actie tegen Sturm Graz in de voorronde van de Champions League. In de Keuken Kampioen Divisie kwam hij dit seizoen tot 13 wedstrijden en wist daarin 4 doelpunten te maken.

Meer op Ajax.nl




Tags

sierhuis groningen kaj almelo emmen eredivisie graz heracles sturm voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Kaj, succes jongen. Ik gun je erg veel doelpunten bij FC Groningen en hoop dat je daar afdwingt dat je als super afmaker terug komt naar Ajax. Je hebt ontzettend veel drive en als je eenmaal gaat scoren kom je samen als superduo met aangever Doan naar Ajax om dit succes samen door te zetten bij onze mooie prachtige club.
+2/-1

5 jaar geleden
Goede test om te laten zien of hij ook zal renderen in ajax 1
+1/-0

5 jaar geleden
Ik denk dat hij vriend en vijand gaat verrassen.
1.5 jaar is een mooie periode om je te bewijzen en terug te keren naar Ajax
+1/-0

5 jaar geleden
Dit is de zogenaamde Ronald de Boer route die in, ik meen 1992, ook voor een seizoen naar FC Twente ging en sterker terug kwam dan ooit.
Succes Kaj.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos