Transparent
Inloggen
Sluiten

'Operationeel directeur Rutger Arisz misdroeg zich in Athene'

29 december 2018 08:13 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat Ajax-directeur Rutger Arisz zich rond de uitwedstrijd tegen AEK Athene schuldig heeft gemaakt aan ongewenste intimiteit. Dit gebeurde in een nachtelijke uitgaansgelegenheid in de Griekse hoofdstad in het gezelschap van een Ajax-sponsor en -businessclubleden. Arisz tilde diverse personen op met een 'worstelgreep die pijnlijk en niet plezierig was'. Ondanks dat meerdere personen aangaven hier niet van gediend te zijn, bleef hij doorgaan. Aanwezigen geven aan dat hij dronken was.

De businessclubleden voelden zich rondom de wedstrijd al in de steek gelaten door Arisz, die verantwoordelijk is voor de veiligheid en supporterszaken. Terwijl er in en rond het stadion rellen plaats vonden, dook hij snel naar binnen en liet de relaties van Ajax buiten staan.

Begin november haalde hij ook al de woede van veel supporters op de hals toen een hotel vol met supporters van Ajax werd bestormd door hooligans van Benfica. In plaats van een bezoek te brengen aan de Ajacieden bleef Arisz liever in zijn eigen hotel.

Tegenover De Telegraaf heeft een woordvoerder van Ajax namens de directie het verhaal bevestigd. "Rutger Arisz geeft toe die avond te veel te hebben gedronken en dat hij in de euforie van het bereiken van de laatste zestien wellicht mensen te stevig heeft omhelsd en beetgepakt", zo wordt aangegeven. "Hij laat weten dat het niet zijn bedoeling was hier mensen mee te kwetsen en zal persoonlijk zijn verontschuldiging aanbieden bij de betrokkenen."

Meer op De Telegraaf




Tags

arisz rutger businessclubleden misdroeg operationeel telegraaf aangaven aanwezigen aek beetgepakt benfica dook euforie gediend gezelschap hals hooligans intimiteit kwetsen nachtelijke omhelsd plezierig rellen sponsor supporterszaken tilde uitgaansgelegenheid verontschuldiging voelden woede worstelgreep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Arisz moet gewoon opstappen, hij heeft een voorbeeldfunctie en kan daar waarschijnlijk moeilijk mee omgaan. Des Ajax dit. Dan kan Jeroen Slop gewoon blijven, want die heeft een echt Ajax hart en doet uitstekend zijn zaken!
+5/-1

5 jaar geleden
Als dit werkelijk zo gegaan is, kan hij niet aanblijven. Het blijft echter wel de telegraaf die dit schrijft. En het is ook wel duidelijk dat die met een hetze bezig zijn tegen een aantal Ajacieden.
+8/-0

5 jaar geleden
Is de missie van de Telegraaf het kapot maken van Ajax?
+2/-2

 
5 jaar geleden
In geen enkel ander medium zie hier berichtgeving over dus laten we het maar als een korreltje zout nemen. Net zo als meerdere berichten over Ajax ( Frankie de Long ).
+1/-1

5 jaar geleden
Net als rellende supporters, ook directieleden en bestuursleden horen zich te gedragen. Supporters die slecht gedrag vertonen worden vervolgens geweerd uit het stadion, zelfde soort regel moet gelden voor directieleden. Dit is overigens iets wat in een goed personeelsbeleid past.
+5/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Of het waar is of niet zal nog moeten blijken, maar kunnen we de Telegraaf niet negeren? Ik vind dat Ajax deze krant, en vooral Valentijn Driessen moet boycotten.

Ik zoek liever naar positieve berichten die over Ajax gaan, zoals dit bijvoorbeeld: https://www.vi.nl/nieuws/sneijder-waarschuwt-real-madrid-voor-ijzersterk-ajaxlink
+3/-2

 
5 jaar geleden
Laat ik voorop stellen ik begrijp je.
Maar enerzijds is dit al bevestigd door Ajax (dus helaas waar) en anderzijds is dit (kwalijk) nieuws en nieuws dient gebracht te worden door een krant.
Het is niet allemaal negatief wat de telegraaf brengt, ze hebben bijvoorbeeld een lans proberen te breken voor Jeroen Slop die in het anti-Cruyff kamp zat terwijl de telegraaf Cruyff steunde.
Verder is dit een zeer kwalijke zaak.
De sponsoren zijn de financiële levensader van een club.
+4/-0

5 jaar geleden
Waarom klaagt iedereen over de TG ? Je denkt toch niet dat ze dit verzinnen. Zelfs Ajax heeft de berichtgeving bevestigd en dan zijn er nog steeds supporters die de TG het kwalijk nemen dat ze dit nieuws brengen. Arisz is gewoon een enorm verschrikkelijke man zoals er heel veel hebben rond gelopen bij Ajax en nog steeds lopen. Begon in de jaren 80 al met Ton Harmsen. Zo jammer dat een kundige vriendelijke man als Kinsbergen weg moest.
+2/-4

5 jaar geleden
Wegwezen met deze man. Veroorzaakt meer problemen binnen Ajax. Ook medewerkers zijn niet te spreken over hem. Slop stapt ook op vanwege deze machtswellusteling. De naam van Ajax is geschaad.
+5/-0

5 jaar geleden
De telegraaf smeedt haar geruchten zelf. Het creëert onrust binnen
een club zodat het uiteindelijk weer wat te schrijven heeft.
+1/-0

5 jaar geleden
Sommige mensen menen dat de krant alle misstanden moet melden, en vooral als er geschreven staat er bewijs voor te hebben middels een brief. Eens was Ajax de oogappel van de Telegraaf, die haar informatie uit eerste hand kreeg van Ajax medewerkers die loyaal waren aan de persmuskieten van die krant. Ajax is veranderd in een bolwerk waar jaarlijks miljoenen euro,s omgaan en nieuws van welke aard ook mag niet naar buiten lekken. Het woord nepnieuws zou hier wel eens van toepassing kunnen zijn.
+2/-0

5 jaar geleden
Waar rook is is vuur dus als het klopt moeven zou ik zeggen.
+1/-1

5 jaar geleden
Een ex-roeier die in blijdschap mensen stevig beetpakt, wordt ineens beschuldigd van ongewenste intimiteiten. Wat een jankverhaal, wat is de echte reden dat deze man moet vallen?
+2/-1

5 jaar geleden
En dit is dan je eigen Mediapartner die dat contract mijns inziens niet waard is. Snel beëindigen zou ik zeggen. De TeleVaag en zeker de heer Driessen moeten we gewoon negeren. Waarom dit nu publiceren? Bewust beschadigen van mens en club. Gatver!
+2/-0

5 jaar geleden
Eens zien wat de club hiermee doet. Als alles klopt dan gewoon die man ontslaan. Waarom? Nou, er zijn vast wel betere mensen voor de job te vinden nu het zo goed gaat met Ajax dus het moet allemaal ook niet moeilijker worden gemaakt dan het is.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Niet eens zo zeer wat de club Ajax hiermee doet maar wat eerder op zijn plaats is, is wat ieder beursgenoteerd bedrijf hiermee doet...
+1/-0

5 jaar geleden
Die Arisz heeft te weke schouders.
+1/-0

5 jaar geleden
Arrogante korpsbal die helemaal niets maar dan ook echt helemaal niets bij onze mooie club te zoeken heeft.
RvB staat echter achter hem, dus zal het voorval met de mantel der liefde bedekt worden, en gaan we over tot de orde van de dag. Wat dat betreft zullen er altijd dingen zijn, óók bij Ajax die nooit zullen veranderen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos