Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Lisandro Magallán afgerond, tekent contract tot 2023'

24 december 2018 17:03 - TyC Sports

De transfer van Lisandro Magallán naar Ajax is helemaal rond. Dat weet het Argentijnse TyC Sports te melden. De centrale verdediger is zelf een contract overeengekomen tot de zomer van 2023, terwijl Ajax en Boca Juniors een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 9 miljoen euro.

Magallán zal volgens het Argentijnse medium op het trainingskamp in de Verenigde Staten aansluiten bij de selectie van Erik ten Hag.

Meer op TyC Sports




Tags

magallan boca hag juniors trainingskamp tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik ga ervanuit dat onze scouts een goed beeld hebben van deze verdediger van Boc Juniors en geef hem dan ook het voordeel van de twijfel. Een nieuwe Davinson Sanchez scouten en naar Ajax halen lukt slechts een keer in de 15 jaar.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik geloof het pas als ik hem naast Overmars zie zitten met een pen in zijn hand en het mooie roodwit van Ajax om zijn schouders, dan tekenen en een glaasje champoepel om het af te ronden.
+1/-0

5 jaar geleden
Is in elk geval een stuk beter dan Wöber, en kan volgend seizoen de plaats van v.d.Ligt innemen want ga er van uit dat we die echt wel kwijt zijn.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs