Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis te sterk voor Sparta

21 december 2018 21:54

Jong Ajax heeft het kalenderjaar uitstekend weten af te sluiten. Op Sportpark de Toekomst werd Sparta met 2-0 verslagen. De score werd geopend door aanvoerder Dani de Wit, terwijl Vaclav Cerny een kwartier voor tijd voor de eindstand zorgde.

De ploeg van Michael Reiziger staat op de achtste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Indien Roda JC zaterdagavond echter verliest van FC Den Bosch zal Jong Ajax op basis van doelsaldo nog een plekje stijgen. Sparta was bij aanvang van de speelronde nog de koploper, maar is nu ingehaald door Go Ahead Eagles.




Tags

jong sparta aanvang cerny eagles michael reiziger roda vaclav

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Jong Ajax blijft mij toch verrassen en doen het prima. Wie zijn er de spelers die in de toekomst bij Ajax 1 zullen doorbreken?
+1/-0

5 jaar geleden
Leuk potje gezien! Ook Leuk dat er deze keer veel supporters waren, maar wat laten ze zich weer van hun slechtste kant zien door verschillende spreekkoren. “Bommen op Rotterdam, Monica is de @#€&* van Amsterdam enz.”
En dit tegen een team waar we een samenwerkingsverband mee hebben.
Blijf dan lekker thuis de volgende keer.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Batistuta je moet wel begrijpen dat het niet om de fans gaat van Rotterdam en Amsterdam. Er zijn in vergelijking ook die van Sparta maar weinig Amsterdammers en Rotterdammers die fans van de clubs zijn en uit die steden komen. Als Ajax fans zouden bestaan uit Amsterdammers dan zou de club allang failliet geweest zijn. Rotterdam is nog extremer de bevolking is al 55 procent buitenlands Ik kijkt graag naar jong Ajax en ik hoor pas voor het eerst die spreekkoren. Het was denk ik een voorop gezet plan en je mag raden waarom. Maar even terug komen op jong Ajax ,wij doen weer lekker mee.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal