Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'Het klinkt gek, maar we hadden slechter kunnen loten'

17 december 2018 16:19 - Veronica Inside

In gesprek met Veronica Inside reageerde Marc Overmars op de loting tegen Real Madrid. De directeur voetbalzaken is blij dat Ajax tegen de regerend Champions League winnaar gaat spelen. "Uiteindelijk denk ik dat Real in een verandering zit. Ze hebben het niet makkelijk nu in de competitie. Dus misschien... Laten we hopen dat het een goed moment is als wij ze treffen", aldus Overmars. "Het klinkt misschien gek als je zegt dat je Real Madrid loot, dat het slechter had gekund. Tegen sommige teams had je liever niet gespeeld, omdat je daar altijd het gevoel hebt van 'daar hebben we het moeilijk mee'. Dus aan de ene kant ben ik er wel blij mee."




Tags

overmars loten madrid veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Real Madrid speelt bij de eerste wedstrijd in het weekend ervoor tegen Atlético Madrid en bij de tweede wedstrijd in het weekend ervoor tegen FC Barcelona. Dat kan gunstig zijn. Wij spelen Heracles uit en PEC Zwolle thuis.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht