Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind over CL loting: 'Het zal sowieso een mooi affiche worden'

17 december 2018 08:05 - De Telegraaf

Maandagmiddag weet Ajax rond 12.00 uur wie de tegenstander zal worden in de achtste finales van de Champions League. In gesprek met De Telegraaf gaf Daley Blind aan geen voorkeur te hebben qua tegenstander. "Ik heb nu niet echt een voorkeur. Het zal sowieso een mooi affiche worden en daar kunnen we naar uitkijken", aldus Blind.

De verdediger voegde er lachend aan toe dat je iedereen moet verslaan als je de Champions League wil winnen. "Natuurlijk zijn er ploegen die je liever niet treft. Juventus is een machine. Maar ik denk dat wij – als we met dezelfde lef en durf spelen als tegen Bayern München – het iedereen lastig kunnen maken", zo gaf hij aan. "Daar hebben we de kwaliteiten voor in onze ploeg. Dan heb je op de dag zelf nog een tikkeltje geluk nodig, maar we moeten in onszelf geloven. Dan kunnen we misschien wat forceren."

Meer op De Telegraaf




Tags

blind affiche bayern durf juventus machine telegraaf tikkeltje uitkijken voegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Doe maar Real Madrid!!Team in verval, moet te pakken zijn.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos