Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax dicht bij aantrekken van Mexicaans toptalent Diego Lainez'

17 december 2018 07:39 - ESPN

Onder meer ESPN weet te melden dat Ajax dicht bij het aantrekken is van het Mexicaanse toptalent Diego Lainez. De 18-jarige vleugelaanvaller werd afgelopen weekend kampioen van Mexico met Club América en volgens bronnen van ESPN zou dit voor Lainez zijn laatste wedstrijd zijn. Hij zou nu klaar zijn om een contract bij Ajax te tekenen.

Na het behalen van de Mexicaanse landstitel reageerde hij al kort op de geruchten. "Jullie weten wat mijn droom is. Vandaag vieren we feest en morgen kunnen we het hier over hebben", zo gaf hij aan.

Santiago Banos, directeur van Club América wilde tegenover ESPN niet op de geruchten reageren.

Meer op ESPN




Tags

lainez diego espn banos landstitel mexico santiago

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Overmars is al weer druk bezig, als je alle geruchten mag geloven.
+1/-0

5 jaar geleden
42 duels en 2 goals. Aldus Wikipedia :) goed om te zien dat ze druk bezig zijn. Moet ook wel want van de zomer is het grote leegloop. Vergeet Overmars niet even een nieuw pakhuis te bouwen voor alle poen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Je hebt ze ook nu al nodig, niet pas van de zomer. Dan ben je te laat. Voordeel is half jaar extra wennen en in sommige gevallen mogelijk al in te zetten voor CL volgende ronde.
+1/-0

5 jaar geleden
Liever vandaag dan morgen binnen halen. Video bekeken en hij doet mij denken aan Frenkie. Enorme drive naar voren, geweldige techniek, links en rechtsbenig.
Ik zou zeggen Marc, gelijk vastleggen als het kan.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Had dezelfde gedachte. Frenkie, maar dan een stuk sneller. In potentie denk ik wel iemand die zo'n leegte in zou kunnen vullen bij een vertrek.
+1/-0

 
Zoals jij hem beschrijft is het geen vleugelspeler? Is dit weer zo'n middenvelder die ook op de vleugel kan, of is het wel degelijk een vleugelaanvaller? Ik mis Kluivert nog steeds, zijn diepgang en snelheid is het enige dat het spel van Ajax nu nog echt ontbeert.
+1/-0

5 jaar geleden
Aanvallers zitten we toch nniet echt om te springen komend seizoen. het is eerder het middenveld en achterhoede welke leeg gaan lopen vrees ik
+1/-0

5 jaar geleden
mijn zoon heeft hem zien spelen enkele malen , (me zoon zit momenteel in mexico stad) en die zegt veel veel beter dan die taco vreter bij p&v
+2/-0

5 jaar geleden
Vreemd dat PSV (volgens eigen zeggen de op 2 na populairste club van Mexico) er dan niet mee op de proppen komt met hun "geweldige contacten daar".
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal