Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het was een geweldig spektakelstuk'

12 december 2018 23:58

Erik ten Hag moest in gesprek met Veronica bekennen dat hij in de slotfase niet meer rustig op zijn stoel gezeten had. "Het werd wel heel hectisch. Het was een geweldig spektakelstuk. Het is doodzonde dat we het niet hebben kunnen vast houden, maar ik moet de ploeg een groot compliment geven", aldus Ten Hag. "De manier hoe ze gestreden hebben en zeker hoe ze de hele wedstrijd druk hebben gezet. In de fase na rust speelden we geweldig en maakten we ook een hele mooie goal. We hebben gestreden en de 2-1 gemaakt. Dan is het jammer dat je die niet over de streep hebt getrokken."

De trainer van Ajax vond dat de aanpassing in zijn opstelling geslaagd was. "Zeker in de fase na rust. In de eerste helft hadden we wat rustiger kunnen zijn. Zeker ook in de opbouw", zo gaf hij aan. "Na rust zag je dat toen het ging werken en functioneren dat Tadic heel duidelijk uit de spits ging spelen en we de diepte konden zoeken met David Neres. In de eerste helf vonden we hem ook te laag spelen. Maar met de diepte van David en ook van Donny kwam daar uiteindelijk de goal uit. Dat speelden we geweldig uit."




Tags

hag spektakelstuk hectisch helf neres opbouw stoel tadic veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht