Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijke tegenstanders Champions League bekend

12 december 2018 23:03

Nu Ajax op de tweede plek is geëindigd in de Champions League groep weet het ook welke mogelijke tegenstanders het kan treffen. De ploeg van Erik ten Hag kan zich opmaken voor een clash tegen een Europese grootmacht. De mogelijke tegenstanders zijn Borussia Dortmund, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, FC Porto, Manchester City, Real Madrid en Juventus.

De loting zal plaats vinden op maandag 17 december. Omdat Ajax als tweede is geëindigd zal het ook beginnen met een thuiswedstrijd. Deze wordt gespeeld op 12, 13, 19 of 20 februari. De return volgt op 5, 6, 12 of 13 maart.




Tags

barcelona clash dortmund hag juventus madrid porto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Allesbehalve de dopingboeren uit Turijn.
+2/-0

5 jaar geleden
Geen Juve en geen PSG. dan mogen we weer met maar 800 man naar Parijs en wordt de noodtoestand weer afgekondigd vanwege een vechtpartij in Hamburg meer dan 10 jaar geleden. Als die noodtoestand niet nog steeds heerst met al die rellen daar.
+2/-0

LuigiTentorioABC (geschorst)
5 jaar geleden
Ajax is sinds gisteren het 24e clubteam in punten van de UEFA Ranking. Als het de kwartfinale bereikt stormen ze de top 20 binnen, want stijgt het 5 plaatsen per ronde die wordt overwonnen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ajax staat dit seizoen ook op een gedeelde 4e plaats op de UEFA-ranking met 18 behaalde punten in de CL. Als je de punten uit de voorronde meerekent is Ajax op dit moment Europees de best presterende ploeg met 23 punten.
+1/-0

5 jaar geleden
Ajax heeft zich door het spel in de voorrondes en de groepsfase weer min of meer op de kaart gezet. Geen tegenstander wie dan ook zal dit Ajax durven onderschatten. Dus welke tegenstander dan ook het zal moeilijk worden maar niet onmogelijk. De slordigheden van de competitie en die gisteren duidelijk te zien waren zullen er dan wel uit moeten.
+2/-0

5 jaar geleden
Misschien dan toch maar Dortmund (afstand en toch ook mogelijkheden), Porto of Real wat echt niet in vorm is. Aub geen Juventus, Parijs of Barcelona want dat is zeker kansloos.
+1/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Doe maar Madrid. Ik woon in Spanje en volg het Spaanse voetbal dan ook nop de voet.
Real is ziek. Het is een elftal van egootjes die stuk voor stuk voor zich zelf lopen te voetballen en van los zand aan elkaar hangt.
Als er een gelegenheid is om ze nu eens te pakken is het nu.
Liever geen Porto. Porto is het Ajax van Portugal en in mijn ogen een hele gevaarlijke outsider waar iedereen van kan verliezen.
Het zou mooi zijn als Barca, PSG loot,en Dortmund-Porto en City-Juve en Ajax dus Real. Mooie wedstrijden in het verschiet.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal