Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax eist kaarten op voor uitvak Feyenoord en stuurt ook brief naar Den Haag'

12 december 2018 09:35 - Ajax Life

Ajax Life meldt woensdagochtend dat Ajax deze week een brief heeft gestuurd naar zowel de burgemeester van Den Haag als naar Feyenoord. Een woordvoerder van de club heeft dit aan de supportersvereniging laten weten. De gemeente Den Haag en Feyenoord lieten eerder dit seizoen beiden weten dat er bij de uitwedstrijden tegen respectievelijk ADO en Feyenoord geen supporters van Ajax welkom zijn.

Via een brief heeft Ajax nu om meer onderbouwing gevraagd aan burgemeester Pauline Krikke van Den Haag. Ruim een maand geleden bracht zij het nieuws naar buiten dat er ook dit seizoen geen Ajacieden welkom zijn in het Cars Jeans Stadion. Feyenoord heeft een brief ontvangen waarin Ajax aangeeft de toegangskaarten voor het uitvak op te eisen en het verzoekt de Rotterdammers dan ook om aan deze reglementaire verplichting te voldoen.

Ajax verwacht 'binnen afzienbare tijd' antwoord te krijgen op beide brieven. De SV Ajax beraadt zich bovendien samen met de club op verdere stappen.

Meer op Ajax Life




Tags

feyenoord brief uitvak eist stuurt ado afzienbare brieven cars gemeente jeans krikke life onderbouwing pauline reglementaire supportersvereniging toegangskaarten verplichting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


LuigiTentorioABC (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Op 27 januari wacht het aanstaande uitduel in Rotterdam en op 24 februari die in Den Haag. Ajax hoopt dan haar uitsupporters weer mee te mogen nemen.
+1/-0

5 jaar geleden
Volgens mijn had dat allang besloten moeten zijn maar de aanhang van de clubs blijven met oogkleppen op lopen. Er wordt bewust geen toenadering gezocht,ik zeg bewust want een toenadering betekent een knieval voor zaken die te kinderachtig zijn om er bewust over te praten.
+1/-0

5 jaar geleden
Kaarten opeisen en er 1200 opblaaspoppen neerzetten ;)
+4/-0

 
5 jaar geleden
@sOlidus. Dat zou een hele mooie grap zijn en een duidelijk statement van ons geliefde cluppie. Hahaha
+2/-0

5 jaar geleden
Blijft natuurljk een raar verhaal. Zwarte Piet wordt een nationale discussie waar iedereen wel wat over te zeggen heeft, en 1200 supporters de toegang tot een stadion ontzeggen is geen discriminatie?
Maar goed, een aantal mafkezen heeft het hier wel naar gemaakt, helaas.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal