Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Ik hoop dat Arjen Robben fit is en een mooie ontvangst krijgt'

11 december 2018 08:09

In gesprek met De Telegraaf geeft Frenkie de Jong aan te hopen dat Arjen Robben meespeelt met Bayern München. De middenvelder van Ajax zou het leuk vinden om een keer tegen hem te spelen. "Het zou voor het eerst zijn. Arjen Robben is toch een grootheid in het Nederlandse voetbal en ik ben benieuwd hoe hij is als je echt tegen hem speelt", aldus De Jong. "Zijn acties en snelheid, het lijk me mooi om dat van dichtbij te ervaren."

De Jong gaat verder: "Als Arjen het haalt, sta ik dichtbij hem omdat ik wat teruggetrokken op het middenveld vanaf links speel en hij hangend vanaf de rechterkant. Ik hoop dat hij toch fit is en een mooie ontvangst krijgt, maar het blijft wel de bedoeling dat wij winnen en zo eerste in de poule worden."

Robben gaf eerder in een interview aan dat de kans dat hij kan meespelen 'zeer onwaarschijnlijk' is.




Tags

arjen jong robben ontvangst bayern grootheid hangend lijk meespeelt onwaarschijnlijk telegraaf teruggetrokken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal