Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Het is niet toevallig dat Donny en André hier blessures oplopen'

10 december 2018 08:25

Nadat Donny van de Beek en André Onana op het kunstgras van PEC Zwolle geblesseerd uitvielen, werd de discussie over de plastic ondergrond opnieuw aangezwengeld. In gesprek met De Telegraaf gaf Erik ten Hag aan tegen te zijn. En niet alleen vanwege de blessures. "Je creëert ook een ander type voetbal. Nergens in een vooraanstaande competitie in Europa wordt op kunstgras gespeeld. Dat is de hoofdreden waarom ik tegen ben", aldus Ten Hag.

Ook wat Matthijs de Ligt betreft verdwijnt het kuntgras. "Deze blessures zijn voor ons natuurlijk een aderlating. Kunstgras is eerlijk gezegd niet mijn favoriete ondergrond en dat geldt voor meer spelers", zo gaf hij aan. "Het zou een oorzaak van deze blessures kunnen zijn. Al hadden die ook op gewoon gras kunnen gebeuren. Maar ik denk dat het niet toevallig is dat Donny en André ze hier oplopen."




Tags

hag ondergrond aangezwengeld aderlating beek gras hoofdreden kuntgras onana pec plastic telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid