Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Uiteindelijk is de gele kaart terecht denk ik'

8 december 2018 22:05

In gesprek met Fox Sports werd Matthijs de Ligt direct gevraagd naar zijn overtreding na een paar minuten. "Wij verliezen de bal te makkelijk op het middenveld en daar komt een counter uit. Ik onderschep de bal", aldus De Ligt, terwijl hij zelf de beelden terug keek. "Het is moeilijk te zijn, maar ik denk dat ik hem licht raak. Daardoor kan hij niet door, maar hij speelt de bal ver voor zich uit. Onana had de bal wel gehad, maar ik denk wel een overtreding. Uiteindelijk is de gele kaart terecht denk ik."

De Ligt maakt dit seizoen nauwelijks nog overtredingen. "Dat is denk ik ook ontwikkeling en ervaring. Je voelt het nu beter aan en kijkt beter naar de situatie. Ik ben denk ik ook sneller geworden, waardoor je minder snel aan de noodrem hoeft te trekken", zo gaf hij aan. "Toevallig maak ik vandaag weer een overtreding, dat is jammer. En mijn eerste gele kaart."




Tags

counter fox noodrem onana onderschep overtredingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal