Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico Speler van de Maand Eredivisie, Noussair Mazraoui beste talent

6 december 2018 16:44 - Eredivisie.nl

Individueel is Ajax dubbel in de prijzen gevallen afgelopen maand. Op basis van statistieken van Opta Sports is Nicolás Tagliafico uitgeroepen tot Speler van de Maand november in de Eredivisie. Hij volgt daarmee Hakim Ziyech op die een maand geleden door de Eredivisie werd uitgeroepen als beste speler van oktober. Noussair Mazraoui is uitgeroepen tot Talent van de Maand.

Logischerwijs is Ajax ook hofleverancier in het Elftal van de Maand. Met vijf spelers zijn de Amsterdammers het beste vertegenwoordigd van alle clubs. Naast beide backs heeft ook Matthijs de Ligt een plekje in de verdediging, terwijl Frenkie de Jong en David Neres op het middenveld zijn terug te vinden. Daarnaast hebben Daley Blind en Lasse Schöne een plek op de reservebank gekregen.



Meer op Eredivisie.nl




Tags

eredivisie mazraoui tagliafico blind hofleverancier jong neres opta reservebank schone ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid