Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Al met al hebben we het publiek vermaakt'

2 december 2018 20:53

Na de winst tegen ADO Den Haag was Erik ten Had in gesprek met Fox Sports 'uitermate tevreden' over de wedstrijd. "We hebben ontzettend goed ons plan omgezet", aldus Ten Hag. "De tegenstander begon heel compact met vijf verdedigers. Dat moesten ze heel snel los zaten. Ik denk dat ze daarna nog twee keer van systeem zijn veranderd, maar daar hebben we iedere keer goed op geanticipeerd."

Ten Hag pushte zijn spelers om meer doelpunten te maken. "Maar dat deed de ploeg zelf ook. André Onana is doodziek van die tegengoal. Die was echt prachtig. Een geweldige goal. Alleen die vrije trap mag er nooit ontstaan en daar moeten we kritisch op zijn", zo gaf hij aan. "Klaas Jan is doodziek dat hij niet gescoord heeft. We hebben geweldig veel kansen gecreëerd en dat is gewoon geweldig om te zien. Daar had Klaas Jan ook een geweldige rol met zijn loopacties en continue bezig blijven. Hij kwam ontzettend vaak in scoringspostie."

De trainer van Ajax ging verder: "Al met al hebben we het publiek vermaakt, drie punten en we zijn door blijven gaan."




Tags

hag ado compact continue fox geanticipeerd onana pushte scoringspostie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal