Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We zullen tot het einde blijven vechten'

1 december 2018 08:45 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf geeft Dusan Tadic aan nog alle vertrouwen te hebben in de titel. Ook als PSV zondag op bezoek bij Feyenoord weet te winnen. "Het seizoen is lang en geen enkel team heeft ooit 34 wedstrijden gewonnen. We moeten in de buurt blijven", aldus de Serviër. Vorig seizoen was Ajax - ADO ook op dezelfde dag als Feyenoord - PSV en liet Ajax punten liggen. "Het geeft maar aan dat we alleen naar onszelf moeten kijken en elke wedstrijd gefocust moeten zijn om te winnen. Als PSV punten verliest bij Feyenoord, maar wij zelf niet winnen, heeft dat veel minder waarde."

Tadic kan zich vinden in een uitspraak van Martin Jol, dat je beter kunt opjagen dan worden opgejaagd. "Daar ben ik het helemaal mee eens. Het is makkelijker om achter iemand aan te rennen. Maar op een gegeven moment moet je wel dichterbij komen", zegt hij daarover.

De knop bij Ajax is inmiddels omgezet na het bereik van de tweede ronde in de Champions League. "We zijn blij met de overwintering in de Champions League, maar hebben nog niets tastbaars. In de competitie willen we vol voor het kampioenschap gaan", zo geeft hij aan. "Alleen is het lastig inlopen als PSV niks morst. PSV heeft ook een fantastisch team en dat maakt het niet makkelijk. Maar we zullen tot het einde blijven vechten."




Tags

tadic feyenoord ado dichterbij inlopen jol knop morst opgejaagd opjagen tastbaars telegraaf titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dat lijkt me logisch, je krijgt ook tot het einde betaald.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal