Jong Ajax met ruime cijfers te sterk in en tegen Twente

30 november 2018 21:58

Jong Ajax heeft de competitiewedstrijd tegen FC Twente met ruime cijfers gewonnen. In Enschede werd het 2-5 voor de Ajacieden. Twente kwam al snel op voorsprong, maar nog voor rust stond het al 1-3 dankzij Sven Botman, Sergino Dest en Jurgen Ekkelenkamp.

Na rust volgde al snel de aansluitingstreffer, maar al snel was de wedstrijd gespeeld toen Vaclav Cerny vanaf de penaltystip 2-4 maakte en ruim een minuut later Ekkelenkamp zijn tweede treffer maakte.

In blessuretijd werd het voor de Tukkers nog erger toen Cristian Gonzalez een harde overtreding maakte op Teun Bijleveld en een directe rode kaart kreeg.