Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'Misschien zit er nog wel meer in'

27 november 2018 22:32

Klaas Jan Huntelaar besefte in gesprek met Veronica dat Ajax een bijzondere prestatie heeft neergezet. "Als je ziet hoe lang het geleden is... Uiteindelijk kwam ik toen bij Ajax in de winter. We verloren van toen van Inter. Dat is al een tijdje geleden. In 2006, dus al twaalf jaar", aldus de spits.

In het veld was het wel lastig om te beseffen hoe bijzonder het is wat Ajax heeft gedaan. "Je probeert er wel van te genieten, maar de focus ligt ook op de volgende wedstrijd", zo gaf hij aan. "We gaan nu de loting afwachten en dan zien we het wel. Je wil altijd meer, je wil wedstrijden winnen."

Volgens de spits heeft Ajax de eerste stunt neergezet. "Als je derde bent in de pot, wordt er niet van je verwacht dat je doorgaat. Benfica en Bayern zijn eigenlijk de nummer één en twee", zei hij daarover. "Uiteindelijk hebben we het goed gedaan en zijn we terecht door. Misschien zit er nog wel meer in. Als je eerste wordt, krijg je toch een iets gunstigere loting normaal gesproken, dus we moeten proberen om voor die eerste plek te gaan. Dat is de eerste stap en we zijn door."




Tags

huntelaar bayern benfica gunstigere inter veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.246 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal