Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Dit was een overwinning voor iedereen die van Ajax houdt'

27 november 2018 22:23

Dusan Tadic kreeg in gesprek met Veronica de opmerking dat hij Ajax naar de overwinning geschoten had. "Het meest belangrijke is dat we winnen. Het is belangrijk dat we die kans gepakt hebben. Ik denk dat we als team heel goed gespeeld hebben. Het maakt niet uit wie de doelpunten maakt", aldus Tadic. "Dit was een overwinning voor iedereen die van Ajax houdt. Voor de fans, de geblesseerde spelers, de geschorste spelers, de staf en alle spelers."

Uiteindelijk zorgde Tadic met zijn doelpunten wel voor de beslissing. "Maar het maakt niet uit wie scoort. We speelden heel sterk als team en als we als team heel sterk spelen, kunnen we onze kwaliteiten laten zien", zo gaf hij aan. "Je ziet het bij mijn tweede goal hoe wij als team spelen en de acties voor elkaar voorbereidden. Er is een hele goede teamspirit in de groep."

Voor de Serviër was dit de reden waarom hij naar Ajax kwam afgelopen zomer. "We zijn heel erg blij dat we naar de volgende ronde zijn en moeten ons nu concentreren op de competitie en daarna denken we weer aan de Champions League", zei hij daarover.

Tadic kreeg ook de opmerking dat hij Ajax veel geld had gekost, maar Ajax ook weer veel geld had bezorgd. "Maar dat is altijd. Je moet altijd geld uit geven om weer geld te kunnen verdienen", aldus de aanvaller. "Ook in het leven. Maar dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat Ajax gewonnen heeft."




Tags

tadic teamspirit veronica voorbereidden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal