Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Wij moeten onverstoorbaar en stoïcijns zijn, ons werk doen'

26 november 2018 18:24

Erik ten Hag kreeg op de persconferentie maandagavond devraag of de wedstrijd tegen AEK Athene een 'appeltje-eitje' gaat worden, omdat de Grieken totaal niet in vorm zijn en ook drie spelers uit de selectie hebben gezet. "Het is onze tegenstander en iedere tegenstander benaderen we met respect", aldus Ten Hag. "We weten wat ze gedaan hebben tot nu toe en hoe wij tegen ze hebben gespeeld. We hebben verdiend geworden, maar geflatteerd. Ze hebben goed gespeeld in de Champions League, maar het ligt aan ons. Zo benaderen wij iedere wedstrijd en morgen ook weer."

Voor de trainer van Ajax is het geen factor dat de trainer van AEK Athene vanwege de prestaties onder druk staat. "Misschien voor de buitenwereld, maar voor ons niet", zo gaf hij aan. "Wij moeten onverstoorbaar en stoïcijns zijn, ons werk doen. We moeten niet afhankelijk worden van andere ploegen en dat moet ons uitgangspunt zijn."

Ten Hag maakt er weinig problemen van dat Ajax twee uur eerder begint dan Bayern München - Benfica. "Het was beter geweest als het tegelijkertijd is, maar het is niet zo. Dan moet je het accepteren zoals het is", zei hij daarover. Het kan daarom gebeuren dat Ajax direct na de wedstrijd tegen AEK Athene nog niet geplaatst is, maar twee uur later wel. "Dat kan, maar ons uitgangspunt is winnen en zo benaderen we iedere wedstrijd. Morgen ook. Wij moeten niet afhankelijk worden van een andere ploeg."




Tags

hag aek onverstoorbaar stoicijns appeltje bayern benfica devraag eitje factor geflatteerd grieken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal