Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'De druk zal niet anders zijn dan andere dagen'

26 november 2018 18:13

Tijdens de persconferentie van maandagavond gaf Frenkie de Jong aan niet het idee te hebben dat er meer druk op de wedstrijd tegen AEK Athene staat dan normaal. "We hebben dat altijd wel bij Ajax, wij hebben altijd druk", aldus de middenvelder. "Toen de poule bekend werd, verwachtten mensen ook van ons dat we door zouden gaan. Zo is de stemming in Nederland meestal. Dat is alleen maar mooi. Dus bij Ajax heb je altijd druk, dus ik denk niet dat dat anders is dan andere dagen."

De Jong was het ook eens met de opmerking dat Ajax in een 'positieve flow' zit. "Ja, dat denk ik wel. We zijn heel goed bezig de laatste tijd. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering, dat weet iedereen wel, maar we winnen tot nu toe bijna al onze wedstrijden", zo gaf hij aan. "Zeker de laatste tijd. Over het algemeen spelen we vrij goed voetbal, dus ik denk dat je wel kan spreken van een positieve flow."

Bang voor een tegenslag is hij dan ook niet, ook daar kan de ploeg goed mee om gaan. "PSV-uit hebben we natuurlijk een tegenslag gehad en de periode daarna hebben we goed gereageerd", zei hij daarover. "Hoe ik het team zo inschat, de staf en de spelers, zijn we mentaal wel weerbaar."




Tags

jong aek inschat nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal