Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract omstreden clubarts in goed overleg ontbonden

16 november 2018 18:47 - NOS.nl

Het contract van clubarts Don de Winter is in goed overleg ontbonden. Dat maakte algemeen directeur Edwin van der Sar bekend op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van vrijdagmiddag, zo meldt de NOS. De Winter was als arts aanwezig bij het ongeval waar Abdelhak Nouri een hartstilstand kreeg. Uiteindelijk bleken er bij de behandeling op het veld fouten te zijn gemaakt.

De Winter kreeg veel kritiek, omdat hij niet volgens het juiste protocol te werk zou zijn gegaan. De schade bij Nouri zou mogelijk minder ernstig zijn geweest als er zorgvuldiger was gehandeld. De Winter was vanwege alle commotie al enige tijd niet meer in staat om zijn werk bij Ajax uit te kunnen voeren. Mede om die reden is in goed overleg het contract ontbonden.

Meer op NOS.nl




Tags

ontbonden clubarts nouri arts hartstilstand nos ongeval protocol sar zorgvuldiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Situatie met alleen maar verliezers en een hoop drama. Ook de Winter heeft dit nooit gewild.
+4/-0

5 jaar geleden
Lijkt me niet meer dan terecht. Hij heeft volgens mij toch wel verzaakt. Heel spijtig allemaal.
+2/-2

5 jaar geleden
Eens met El Nico. Heeft als arts naar eer en geweten gehandeld, maar is natuurlijk geen expert die dergelijke situaties wekelijks meemaakt. Kritiek hebben is dan ook erg makkelijk. Desondanks beter voor beide partijen om dit pijnlijk hoofdstuk af te sluiten door uit elkaar te gaan.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos