Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Natuurlijk mag het nu niet meer fout gaan, maar we zijn er nog niet'

9 november 2018 08:04

André Onana had in de wedstrijd tegen Benfica een hoofdrol. Door een groute fout zorgde hij voor de 1-0 van Benfica, maar hij zorgde er hoogstpersoonlijk ook voor dat Ajax in blessuretijd nog een punt overhield aan het duel. "Ik ben hier om mijn job te doen. Natuurlijk ging ik vreselijk in de fout. Het was mijn verantwoordelijkheid, maar dat is het leven van een keeper", aldus de doelman. "Ik stopte het moment gelijk in mijn rugzak en moest weer door. Gelukkig was ik mentaal sterk."

De internationale van Kameroen maakte 'een verkeerde keus' toen de 1-0 van Benfica viel. "Ik rekende op een verre ingooi, zoals Benfica bijna altijd doet, maar nu werd de bal verlengd. Normaal pak ik zo’n bal, alleen nu even niet," zei hij daarover.

Nadat Onana diep in blessuretijd met een geweldige redding een punt pakte voor Ajax werd hij direct gefeliciteerd door zijn ploeggenoten. "Volgens mij waren ze vooral blij met het punt. Benfica-uit is lastig en we kwamen 1-0 achter. Toch behaalden we alsnog het resultaat dat we minimaal wilden. Ik ben happy voor de boys", gaf hij aan. Onana waakt echter wel voor te veel optimisme. "Natuurlijk mag het nu niet meer fout gaan, maar we zijn er nog niet. We moeten bij AEK Athene winnen."




Tags

benfica onana aek behaalden gefeliciteerd groute hoogstpersoonlijk ingooi job kameroen optimisme waakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal