Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax in gesprek met Matthijs de Ligt over opwaardering contract'

5 november 2018 03:36

In gesprek met De Telegraaf bevestigt Matthijs de Ligt dat hij met Ajax in gesprek is over zijn contract. "Ik heb heel goede gesprekken met Ajax gevoerd en we zijn op de goede weg om mijn contract op te waarderen", zo geeft hij aan. "Een opwaardering houdt in dat je er geld bij krijgt. Het is een signaal van Ajax naar mij toe. De relatie is goed."

De Ligt ligt momenteel nog tot de zomer van 2021 vast in Amsterdam. Aan die contractduur verandert in principe niets. "De intentie is om alleen op te waarderen. Maar dat is nog niet helemaal zeker", aldus de aanvoerder van Ajax




Tags

contractduur telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Opwaarderen is prima, maar plak er dan ook een jaartje aan vast qua contractduur. Dan hebben beide partijen er iets aan.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Dat zou wel zo logisch zijn of hij blijft nog een jaar onder dezelfde voorwaarden maar dan loop je het risico dat hij uit zijn contract loopt na nog een jaar.
+1/-0

5 jaar geleden
Terecht,die jongen verdient het ook. Blijkt de waardering uit die hem toekomt.
+1/-0

5 jaar geleden
Regeren is vooruitzien, en in dit geval zeker geen sinecure. Bovendien kan je door een dergelijke opwaardering in de salarissfeer de lat voor een evt. kopende, komende zomer?, club nog weer wat hoger leggen. Hoop dat Raiola ditmaal wél meegaat in de lopende onderhandelingen, en niet onmogelijke eisen gaat stellen! Dat de contractduur blijft zoals hij is moet je dan maar op de koop toe nemen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos