Transparent
Inloggen
Sluiten

Zorgen bij UEFA om veiligheid stadion AEK Athene

1 november 2018 10:32 - NOS.nl

De UEFA heeft haar zorgen geuit over de veiligheid van het stadion van AEK Athene, zo weet onder meer de NOS te melden. De voetbalbond is daarom een onderzoek gestart, omdat de bovenste ring te veel zou bewegen als er gesprongen wordt. Op dinsdag 27 november speelt Ajax in Athene voor de Champions League.

Aanleiding voor de zorgen is een video van een AEK-supporter gemaakt tijdens de thuiswedstrijd tegen Bayern München van vorige week. Daarop was duidelijk te zien dat de bovenste ring van het stadion flink op en neer ging. Volgens Voetbal International heeft de Griekse club laten weten dat er geen reden voor zorg is, maar dat er waar nodig maatregelen worden genomen.

De UEFA heeft bovendien ook een onderzoek ingesteld naar ongeregeldheden tijdens die wedstrijd tegen Bayern München. Supporters van AEK Athene gooiden voorwerpen op het veld en staken vuurwerk af. Daarnaast werden ook de trappen bezet, terwijl deze volgens de regels van de UEFA vrij moeten blijven. Uitspraak hierover volgt op donderdag 22 november, vijf dagen voor de wedstrijd tegen Ajax.

Meer op NOS.nl




Tags

aek uefa bayern ring gooiden nos staken vuurwerk zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Een beetje speling moet, maar dit is wel bizar. De kuip schijnt ook zo te bewegen ;-)
+3/-0

5 jaar geleden
Pffff daar ben je lekker mee zeg als je op zo een tribune terecht komt.
Ajax weet wat er te doen staat. Gelijk in de eerste 5 minuten 2 keer scoren, dan hebben ze niks meer te springen.
+2/-0

5 jaar geleden
Me zoon heeft het niet zo op die Griekse supporters en die stadions , vroeger toen ik nog mee reide was het daar ook al een puin hoop het enige wat ik goed kan herinneren is dat ze daar zo gek als een ***** zijn en enige wat helpt is zoals eerder hier vermeld scoren zo snel mogelijk en neem een zal mee voor munten aanstekers en een handdoek voor bier
+2/-0

5 jaar geleden
Bizar en zo op het eerste gezicht levensgevaarlijk en is het slechts een kwestie van tijd voor die hele tribune naar beneden dondert.
Ajacieden die gaan... voorzichtig aan dus en hopelijk niet te veel springen
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijndal wijs