Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne: 'We hebben gisteren gezien hoe het niet moet'

31 oktober 2018 23:10

Lasse Schöne was een van de weinige basisspelers die tegen Go Ahead Eagles wel mocht starten. De Deen had echter geen behoefte aan rust. "Ik heb afgelopen weekend maar een helft gespeeld, dus ik was nog fris", zo gaf hij aan in gesprek met Fox Sports.

Voor de middenvelder was het geen enkel probleem om zich op te laden voor Go Ahead. "Nee, we hebben gisteren gezien hoe het niet moet", zo gaf hij aan. "Dit zijn gewoon wedstrijden die gewonnen moeten worden. We wisten ook hoeveel kaarten er voor vanavond verkocht waren. Dan is het toch een lekker avondje."

De wedstrijd van PSV een dag eerder werd ook zeker meegenomen in de voorbereiding. "Natuurlijk. We hebben gisteren het resultaat gezien. Ik heb niet de hele wedstrijd gezien, maar wel het resultaat. Dat is bekervoetbal", zei hij daarover. "Als je niet honderd procent erbij bent, kun je het lastig krijgen. Ik denk dat wij dat wel goed hebben gedaan vanaf het begin. We hebben weinig weggegeven en volgens mij hebben ze geen schot op doel gehad. En drie goede goals."




Tags

schone bekervoetbal eagles fox laden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal