Transparent
Inloggen
Sluiten

Zakaria Labyad: 'We hadden één missie en dat was de volgende ronde halen'

31 oktober 2018 22:53

In gesprek met Fox Sports gaf Zakaria Labyad aan niet helemaal tevreden te zijn over de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "We hadden één missie en dat was de volgende ronde halen. Eigenlijk hadden we meer goals moeten maken, maar goed. We zijn tevreden met de volgende ronde", aldus Labyad. "We wisten dat we scherp moesten beginnen en zo snel mogelijk een goal moesten maken. Dat lukte niet in het eerste kwartier, maar gelukkig scoren we daarna twee keer achter elkaar. In de tweede helft scoor je de derde en dan is het eigenlijk al gedaan."

Labyad had met een assist en een doelpunt een groot aandeel in de overwinning. "Ik ben altijd een speler die belangrijk wil zijn, die goals wil maken en assists wil geven. Dat is vandaag mede dankzij de spelers om me heen gelukt", zo gaf hij aan.

De Marokkaanse middenvelder begon de wedstrijd op de nummer tien-positie. "Ik ben vaak ingevallen op tien, ik vind mezelf ook een nummer tien en dat is ook de positie waar ik me op richt", zo gaf hij aan. "Ik ben met veel verwachtingen naar Ajax gekomen. Ik train goed en ik train hard. Ik wacht op mijn kansen en dit zijn dan wedstrijden waar ik mezelf kan laten zien. Ik denk dat ik dat vandaag wel heb gedaan. Ik ben belangrijk geweest en we hebben samen een goede pot gespeeld."




Tags

labyad eagles fox scoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal