Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana in beeld bij Tottenham Hotspur'

29 oktober 2018 16:30 - VI.nl

Voetbal International weet te melden dat André Onana in de belangstelling staat van Tottenham Hotspur. Afgelopen zomer was er nog concrete belangstelling van Olympique Marseille voor de doelman, maar Ajax wilde toen absoluut niet meewerken. De international van Kameroen heeft nog een contract tot de zomer van 2021.

Onana heeft zich dit seizoen uitstekend laten zien bij Ajax. Zo wist hij in acht van de tien competitiewedstrijden de nul te houden en dat lukte de doelman ook in de groepsfase van de Champions League tegen zowel AEK Athene als tegen Benfica.

Het is nog niet duidelijk of Tottenham Onana ziet als een directe vervanger van aanvoerder Hugo Lloris of dat ze hem rustig willen brengen als stand-in voor de Franse wereldkampioen.

Meer op VI.nl




Tags

onana tottenham aek benfica kameroen lloris marseille wereldkampioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik zou het heel jammer vinden maar wel begrijpelijk, gun het Onana ook van harte. Van de zomer leegloop met Ziyech, de Jong, De Ligt, Onana, Tagliafico. Hoop dat Overmars al druk bezig is!
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
5 jaar geleden
Ben bang dat je gelijk hebt. Enige voordeel is dat Ajax dan wel in één keer het stadion kan kopen.
+1/-0

moderator forum-beheerder 5 jaar geleden
Geen probleem hoor....60 miljoen en geen cent minder! Die Engelsen hebben geld zat.
+1/-0

5 jaar geleden
Onana is uiteindelijk ook niet te houden voor Ajax. Maar zou er de mogelijkheid zijn, waarbij uiteraard de medewerking nodig is van beiden om een ruil te maken met Jasper Cillesen?
+2/-0

5 jaar geleden
Tja.. die keeper van Spurs is natuurlijk om te janken. Spelen straks in een stadion dat rond de 1 miljard gekost heeft, maar selectie die nodig verversing nodig heeft. Ik hoop dat Spurs pas komende zomer de "strippenkaart" trekt (Vertongen, Eriksen, Sanchez etc...)
+2/-0

5 jaar geleden
Wel raar nu Ajax top speelt willen ze onze spelers ineens allemaal hebben.
Onana is goed in vorm hopelijk blijf die nog bij Ajax
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Absoluut niet aan meewerken. De grote uitverkoop moet maar eens over zijn.
Als dit elftal bij elkaar blijft kunnen er hele mooie dingen gebeuren, dus niemand weg voor de zomer.En als ze dan niet te houden zijn alleen voor de hoofdprijs.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ja dan kun je wéér opnieuw beginnen, net als na de EL finale. Kortom heel nieuw team bij elkaar rapen/kopen/doorschuiven, waardoor je het jaar erna weer weinig kans maakt op de titel. Of gaan we structureel spelers kopen van het kaliber tadic?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Helaas wel Kip, dat is het tegenwoordige lot een opleidingsclub als Ajax, en in mindere mate psv.
De pareltjes worden er veelal tussen uit gevist door de zogenaamde zaakwaarnemers, en de supporter telt sowieso niet mee.
Ik denk dat clubs zoals Ajax, en bijvoorbeeld ook Benfica en Porto hun jeugdspelers die hun eerste jeugdcontract krijgen, in dat contract moeten kunnen binden tot hun 22ste jaar.
Dan maai je het gras voor de voeten weg van aasgieren zoals Mino R.
Nou zullen er mensen zijn die zeggen dat dat niet kan, maar ik zou niet weten waarom niet. Je tekent toch met je volle verstand een contract? Dan kun je er aan gehouden worden ook. Niet tekenen? Ok prima, maar dan is daar het gat van de deur. Scheelt een hoop opleiding kosten.
+2/-0

5 jaar geleden
Daar wordt een Ajax fan niet vrolijk van. Wat voor team staat er volgend jaar in de Arena? Ik gun de spelers die weggaan het allerbeste, maar als fan van de aller mooiste club van Nederland hou ik mijn hart vast
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal