Jong Ajax onderuit op bezoek bij FC Volendam

26 oktober 2018 21:53

Jong Ajax heeft in de Keuken Kampioen Divisie een nederlaag moeten slikken. Op bezoek bij FC Volendam ging de ploeg van Michael Reiziger met 3-1 onderuit. Via een penalty kwam FC Volendam in de eerste helft op voorsprong en toen vlak na rust de 2-0 viel, leek het duel al voortijdig beslist te worden.

De Ajacieden dachten daar echter anders over en het tempo werd flink omhoog geschroefd. Het resulteerde in een kansenregen en via een fantastisch schot van Vaclav Cerny viel de volkomen verdiende treffer. Die goal was uiteraard niet genoeg, waardoor Ajax verder bleef drukken op het doel van Volendam en voldoende kansen kreeg om minstens een punt mee terug te nemen naar Amsterdam.

Jong Ajax kwam echter niet meer tot scoren, Volendam wel. Vlak voor tijd viel de 3-1, waardoor Ajax tegen de vijfde nederlaag van het seizoen liep.