Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik Ten Hag: 'David Neres moet in het echte rendement nog verbeteren'

26 oktober 2018 13:43

In de ogen van Erik ten Hag is David Neres zeker nog niet uitgeleerd. "In het echte rendement moet hij nog verbeteren. Meer goals en assists. Maar dat hij buitengewoon goed is en tegen Bayern München tot onze beste spelers behoorde, dat is zeker", aldus Ten Hag op de persconferentie van vrijdagmiddag. "Maar wij hebben heel veel goede spelers en heel veel uitblinkers. Dat is een luxeprobleem voor de trainer."

Het is echter niet automatisch óf Neres óf Donny van de Beek. "Nee, dat hoeft niet. Want we hebben ook laten zien dat we met Tadic in de spits kunnen spelen, dus dan heb je daar een extra plek", zo gaf hij aan. "Als je kijkt naar het rendement hebben Ziyech en Tadic dat vooral gebracht binnen dit Ajax. Maar Van de Beek kan tegen bepaalde tegenstanders ook op een controlerende plek spelen."




Tags

hag neres beek tadic bayern luxeprobleem uitblinkers uitgeleerd ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hij kan niet aan zn rendement werken vanaf de bank! Neees moet altijd spelen! Onze enige echte buitenspeler met snelheid en diepgang!
+3/-0

5 jaar geleden
Zijn lastige keuzes voor Ten Hag. Neres is meer een aanvaller dan een middenvelder. En mat Neres op 10 kun je er in mijn ogen Donny niet bij zetten op 8. Dat is te aanvallend.
In mijn ogen zou je Schone kunnen vervangen door Donny en dan Tadic naar de 10 halen. al is dat voor de balans van het elftal nog altijd kwetsbaarder dan met Schone en Donny op het middenveld. Maar wat een luxe dat we spelers als Huntelaar, Neres/Donny en Wöber op de bank hebben zitten.
+1/-0

5 jaar geleden
Zou Tadic in de spits zetten, Neres en Ziyech op de flanken. Blind als controleur op het middenveld met Frenkie en V.d. Beek als aanvallende middenvelders. Verder Wöber en De Ligt in het hart van de verdediging, Tagliafico en Mazraoui als backs en natuurlijk Onana op doel. Dan maar zonder echte spits, maar voetballend komt dit elftal dan beter tot haar recht. Met Neres en Ziyech op de flanken hoeft de spits toch niet op voorzetten te rekenen, dus zou een meevoetballende Tadic een betere optie zijn. Lekker veel combineren, van positie wisselen en de tegenstanders gek tikken! Tweede helft kun je nog altijd wisselen.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Helemaal met je eens sOlidus, maar Ten Hag zal dit niet gaan doen want dat vindt hij waarschijnlijk té aanvallend.
Tegen Bayern bleek wel dat dit uitermate goed werkte.
+1/-0

5 jaar geleden
"In het echte rendement moet hij nog verbeteren. Meer goals en assists. Maar dat hij buitengewoon goed is en tegen Bayern München tot onze beste spelers behoorde, dat is zeker",
Wat is dat voor reden en uitleg?
Je bent gezwicht voor de publieke opinie om v d Beek op te stellen en pak je degene met de minste praatjes en het gemakkelijkste slachtoffer.
Zo'n slecht rendement had hij anders niet in die 5 minuten tegen Benfica.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos