Transparent
Inloggen
Sluiten

Kasper Dolberg: 'Ik voel me beter dan ik me heel lang gevoeld heb'

26 oktober 2018 07:10 - Algemeen Dagblad

Kasper Dolberg geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan zich bevrijd te voelen nu hij helemaal vrij is van blessureleed. "Ik voel me beter dan ik me heel lang gevoeld heb. Ik ben heel blij om terug te zijn. Tegen Benfica was ik de laatste tien minuten echt op. Maar in zo'n wedstrijd verdrijf je die gedachte. Dan blijf je gaan", aldus de Deen. "Dat heb ik ook nodig om weer echt in vorm te komen. Ik heb eindelijk weer eens de negentig minuten volgemaakt. Dat is lang niet gebeurd. Misschien is het wel een jaar geleden."

Eerder gaf hij al aan dat zijn lichaam moest wennen aan het spelen van topvoetbal. "En dat moet het nog steeds", zo geeft hij aan. "Ik kwam snel en speelde twee keer per week op hoog niveau. Of ik daar wel klaar voor was? Het was gek geweest als mijn lijf er klaar voor was geweest. Ik ben jong en moet mijn eigen lichaam nog beter leren kennen."

Voor Dolberg was er bovendien nog meer goed nieuws toen zijn contract door Ajax werd opengebroken en verlengd tot de zomer van 2022. Een transfer naar een andere club lijkt daarom lastiger te zijn dan voorheen. "Klopt. Maar ik ben blij om hier te zijn en om onderdeel uit te maken van dit team. Na de eerste gesprekken met Ajax wist ik al: dit is een goed idee", zegt hij daarover.




Tags

dolberg kasper benfica blessureleed jong lijf verdrijf volgemaakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Kasper, ik ben superblij dat je een jaar hebt bijgetekend. Ik zie je klasse terug ook in de wedstrijd tegen Benfica, waar iedere spits het moeilijk zou hebben. Zondag thuis een hattrick tegen Feyenoord zou mij niet verbazen.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht