Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax gaat Sparta ondersteunen met jeugdopleiding

25 oktober 2018 11:19 - Ajax.nl

Via de officiële website heeft Ajax laten weten dat het nauw gaat samenwerking met Sparta op het gebied van de jeugdopleiding. Afgelopen jaren hebben beide clubs een goede relatie opgebouwd met betrekking tot de overgang van jeugdspelers.

Ajax heeft nu met Sparta afspraken gemaakt dat het voor de komende drie jaar de Rotterdamse club zal ondersteunen op het gebied van opleiding, training en scouting. De afspraken gelden alleen over deze drie punten. Afspraken op andere gebieden zijn niet gemaakt.

Meer op Ajax.nl




Tags

sparta gebieden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Sparta brengt ook altijd groet talenten voort. Opleiding, training en scouting zijn afspraken over gemaakt. Van scouting heb ik niet in beeld hoe dit in de praktijk gaat verlopen, want iedereen wil de beste talenten aan zich binden.
+1/-0

5 jaar geleden
Tja, Ajax supporter en opgegroeid in de Sparta jeugd dus wat mij betreft: Eindelijk!
En nu onderbouwd, stel je voor dat mijn Rotterdamse zoon door zowel Ajax en Sparta gescout zou worden op jonge leeftijd dan zou ik zeggen "blijf tot een jaar of 17 bij Sparta dan houden we het lekker laag drempelig".
Nu komen de clubs zelf met die oplossing.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal