Transparent
Inloggen
Sluiten

Kasper Dolberg tekent nieuw contract bij Ajax, ligt nu tot 2022 vast

22 oktober 2018 14:03 - Ajax.nl

Ajax heeft bekend gemaakt dat het contract van Kasper Dolberg is open gebroken en is verlengd tot 2022. Het oorspronkelijke contract van de Deense spits liep nog tot de zomer van 2021.

Dolberg is erg blij met zijn nieuwe contract. "We spraken al een tijdje over een nieuw contract en ik ben blij dat het rond is. Ik ben heel erg gelukkig bij Ajax", aldus de Deen.

Afgelopen seizoen kampte Dolberg met veel blessureleed. Inmiddels is hij weer helemaal terug en maakte hij tegen sc Heerenveen alweer zijn derde goal van het seizoen. "Ik heb het idee dat ik op de weg terug ben. Wat ik de laatste weken weer heb laten zien, moet ik nu doorzetten", zegt hij daarover.

Meer op Ajax.nl




Tags

dolberg kasper blessureleed heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Whoop whoop, goed nieuws en zeker niet te kort, toch? Wellicht toch wen beetje dan.
+2/-0

5 jaar geleden
Topnieuws dit. Hoop dat hij niet aan het eind van het seizoen ook pleite is en dat we hem nog 2 jaar minimaal kunnen bewonderen in de JCA.
+1/-0

5 jaar geleden
Prachtig nieuws.
De spelers die kwa potentie het meest her resultaat kunnen beïnvloeden bij Ajax zijn Onana, V.d. Beek en Dolberg.
Gefeliciteerd Ajax !
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal