Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Als je in Nederland woont en je staat op de cover in Spanje is dat wel apart'

20 oktober 2018 09:46 - NOS.nl

In gesprek met de NOS praat Matthijs de Ligt over de Spaanse voorpagina's, waar hijzelf regelmatig op te vinden is. "Ik lees die kranten niet. Ik heb wel wat foto's gezien", aldus de verdediger. "Het is niet normaal lijkt me. Als je in Nederland woont en je staat op de cover in Spanje is dat wel apart. Ik heb daar niks over te zeggen eigenlijk. Het is gebeurd. Het is niet zo dat ik er hee blij van wordt of juist denk 'wat is dit nou?'."

De aanvoerder van Ajax is ook helemaal niet bezig met een transfer. "Op dit moment denk ik niet aan Barcelona. We hebben een hele belangrijke periode te gaan. Het Nederlands elftal net gehad. Het heeft geen zin om te denken aan volgend jaar, het jaar daarop of over tien jaar, dat heeft helemaal geen zin", zo geeft hij aan. "Op dit moment speel ik mijn wedstrijden bij Ajax en dat zal ik goed moeten doen. Anders word ik niet eens meer in een adem genoemd met dat soort clubs. Het is voor mij zaak om goed te presteren en dan zie ik wel."

Meer op NOS.nl




Tags

cover nederland woont barcelona foto hee nos voorpagina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Er is maar een club waar deze twee het beste tot hun recht komen : Real Madrid
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal