Transparent
Inloggen
Sluiten

Richard Witschge: 'Als je mijn moeder met Frenkie en Matthijs laat werken, komen ze ook in de top'

20 oktober 2018 06:57 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf geeft Richard Witschge aan dat Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong uitzonderlijke talenten zijn. "Ja, zonder meer. Ik weet dat Matthijs het gaat maken, omdat ik dagelijks met hem werk", aldus Witschge. "Ze doen het voor 97 procent zelf. Als je mijn moeder met Frenkie en Matthijs laat werken, komen ze ook in de top. De drive moet uit hunzelf komen en met een paar procentjes kan ik ze helpen door te vertellen hoe ik dingen heb ervaren."

De huidige assistent-trainer van Ajax krijgt ook de vraag of beide spelers al klaar zijn voor de Europese top. "Kijk eens welke clubs achter die twee aanzitten. Alle Europese topclubs en terecht", zo geeft hij aan. "Ja, ik praat vanuit mijn eigen ervaring weleens met die twee over hun vervolgstap. Dan zeg ik: dat zou ik wel doen of niet. Welke stap? Dat is tussen ons en hou ik voor onszelf."




Tags

witschge aanzitten hunzelf jong procentjes telegraaf uitzonderlijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal